Bemutatkozás

Az együttgondolkodás jegyében építjük fel a feladatokat, közösen Önnel, csapatával és cégével.

Lehetőségekben és azok kiaknázásában gondolkodunk! Minden lehetőség vagy ötlet annyit ér, amennyit a megvalósítással ki tudunk hozni belőle. A legjobb ötlet is elbukhat, a legütősebb stratégia vagy kampány is csődöt mondhat, ha a megvalósításba nem fektetünk erőforrásokat.

Ezért van szüksége minden profizmusra hajazó cégvezetőnek, marketingesnek, termékkmenedzsernek szakmai támogatásra és továbbképzésre. Marketing Akadémia csapatának tagjai 10-20 éves, különböző szektorokban szerzett szakmai tapasztalattal bírnak!

Milyen lehetőségei vannak?

Vegye igénybe tapasztalt szakember segítségét – Béreljen marketingvezetőt!

A költséghatékony szolgáltatással komplex marketing szolgáltatást nyújtunk havi átalánydíj vagy projektalapon. Több szinten vehető igénybe a szolgáltatás.    

Marketing stratégiai tanácsadói szolgáltatásunk

elsősorban kkv cégvezetők, és nem marketing képesítéssel rendelkező marketinges szakemberek, termékmenedzserek számára nyújt hatékony megoldást.    

Vállalatra szabott tréningjeinken

olyan cégre szabott csoportos oktatásra számíthat, ahol előre egyeztetjük a képzés célját és tematikáját annak érdekében, hogy munkatársai tényleg releváns ismeretek birtokába jussanak. Célunk, hogy minél jobban képzett szakemberekkel dolgozzon a cég!    

Marketing Coaching jellegű  szakmai továbbképzés

a munka különböző problémáiban, fázisaiban nyújt egészen egyedi segítséget, mint például a marketingterv elkészítése, marketingstratégiák, reklámtervek értékelése, a marketingstratégiai tervek készítése, marketing átvilágítás, új termék bevezetése, a kampányok tervezése és elemzése,  stb. Itt nem csak az adott feladat megoldásában tudunk segítségre lenni, hanem abban is, hogy az ismereteket bővítsük.