Béreljen marketing osztályt!

Mit kínálunk?

A szolgáltatással komplex marketingszolgáltatást nyújtunk  havi átalánydíjas vagy akár projekt alapon.

Több szinten vehető igénybe a szolgáltatás, legjellemzőbb magában foglalja a vállalatok életében előforduló minden marketingtevékenység ellátását, így marketingtervezéstől, stratégia kialakításától egészen a marketingkommunikáció tervezéséig és lebonyolításáig.

Vagyis akár vállalaton belül már meglévő marketing osztály menedzselése és átszervezése és ezáltal a marketing menedzseri funkciók ellátása, vagy akár a marketing osztály teljes kiszervezése és koordinálása. Előfordult az is, hogy felépítettük a cég marketingtevékenységét.

Tapasztalattal rendelkezünk például marketing stratégiai és taktikai tervek készítése, marketing átvilágítás, üzletfejlesztési és marketing célok kitűzése, marketingkommunikációs stratégiai és taktikai terv kidolgozása és lebonyolítása területén is – kampányok tervezése és elemzése, arculat, hirdetések tervezésén és elhelyezésén át események szervezésén keresztül a PR feladatok – sajtótájékoztató szervezése – ellátásáig -.

Szükség esetén a szolgáltatás keretében részidős munkatársat helyezünk ki a cég telephelyére.

Költséghatékony!

A szolgáltatás már egy saját foglalkoztatású marketingvezető költségeinek töredékéért elérhető,  és többrétű feladatot lát el, tehát alacsonyabb költségekkel jár akár egy, akár több közvetlen munkatárs alkalmazásánál.

Így a havidíjért vagy projektdíjért cserébe akár egy teljes marketingosztály áll a megbízó rendelkezésére.

ÉS munkahatékony!

Szolgáltatásunk igénybevételekor a megbízó minden problémájával egy emberhez, a saját kapcsolattartójához fordulhat, s ő oldja meg az egyes szakértői egyeztetéseket, hiszen pl. egy nyomdai gyártás megszervezése egészen más jellegű ismereteket és tapasztalatokat kíván, mint egy termék csomagolásának tervezése, vagy a vállalat éves partnertalálkozójának szervezése.

Nálunk minden feladatra megtalálja a hozzáértő szakembert, mégsem veszik igénybe az egyeztetések, ezt a kapcsolattartó sokéves szakmai tapasztalata alapján megoldja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kontakt név (kötelező):

Vállalkozás név (kötelező):

Vállalat szektora (kötelező):

Vállalat bevétele:

Hogyan vegyük fel a kapcsolatot Önnel? (kötelező):

Telefon:

Email cím (kötelező)

Miért gondolt arra, hogy kiszervezi a marketingosztályt?