Marketing szakmai coaching

Coaching jellegű szakmai továbbképzés

A munka különböző problémáiban, fázisaiban nyújtanak egészen egyedi segítséget, mint például a marketingstratégiák, reklámtervek elkészítése és értékelése. Itt nem csak az adott feladat megoldásában tudunk a segíteni, hanem abban is, hogy az ismereteit bővítsük.

Mikor és kiknek ajánlott a coaching jellegű szakmai tanácsadás igénybevétele?

A munka különböző problémáiban, fázisaiban nyújtanak egészen egyedi segítséget, mint például a marketingtervek készítése és értékelése, marketing átvilágítás, a célok kitűzése, új termék bevezetése, a marketingkommunikációs stratégiai és taktikai terv kidolgozása, stb.

  • Nem marketing végzettségű, de marketing munkát végző kollegák részére

A tanácsadás interaktív és anyaga a résztvevők pozíciójától függően a marketing tervezés stratégiai és taktikai részére vagy új termék bevezetésére vagy marketing kommunikációs részére fókuszál vagy annak csak az előbbiek 1-1 szegmensére.

  • Nem marketing végzettségű cégvezetők, kereskedelmi vezetők, termékmenedzserek számára nyújt hatékony megoldást

A cég stratégiai céljaival azonosulva segítünk a feladatok minél magasabb szinten történő elvégzésében.

Tapasztalatunk szerint az egyik legsúlyosabb probléma akkor idéz valóban válságot egy vezető életében, amikor olyan feladat elé állítják, amivel korábban nem találkozott. Vagy azért nem, mert a feladat teljesen újkeletű, vagy azért, mert nem szerzett tapasztalatot benne, vagy akár, mert maga a pozíció és feladat a cégen belül is új.

Mit garantálunk?

A sajátos interaktív tanácsadói egyveleg esetében bizton számíthat sokéves tapasztalattal rendelkező marketingben és különböző szektorokban jártas szakembereink segítségére.

Ne feledje! Nincs buta kérdés, csak olyan ember, aki nem mer kérdezni!

Kérje ajánlatunkat!

12 + 10 =